Борщ з яловичиною та квасолею ЇDLO — виготовлений методом сушіння натуральних продуктів без використання консервантів та ГМО. Зроблено в Україні. 1 пакет – порція на одну людину.
Склад: яловичина, картопля, квасоля, капуста, буряк, морква, цибуля, цукор, сіль, петрушка.
Виготовлено методом сублімації натуральних інгредієнтів.
Характеристики:
Білки: 13,9 г
Жири: 4,3 г
Вуглеводи: 50,8 г
Енергетична цінність: 289 Ккал
Вага: 55 г
Термін придатності: 24 місяці, дата виготовлення вказана на упаковці. Зберігати в сухих приміщеннях.
Спосіб приготування: струсити та відкрити пакет, дістати поглинач, залити страву окропом 400 мл (до рівня 9 на лінійці праворуч), ретельно перемішати, закрити замок на пакеті та зачекати протягом 10 хвилин, насолоджуватися стравою. Не панікувати, якщо "пощастило" спробувати поглинач на смак, це абсолютно безпечно.
Склад: яловичина, картопля, квасоля, капуста, буряк, морква, цибуля, цукор, сіль, петрушка.
Виготовлено методом сублімації натуральних інгредієнтів.
Характеристики:
Білки: 13,9 г
Жири: 4,3 г
Вуглеводи: 50,8 г
Енергетична цінність: 289 Ккал
Вага: 55 г
Термін придатності: 24 місяці, дата виготовлення вказана на упаковці. Зберігати в сухих приміщеннях.
Спосіб приготування: струсити та відкрити пакет, дістати поглинач, залити страву окропом 400 мл (до рівня 9 на лінійці праворуч), ретельно перемішати, закрити замок на пакеті та зачекати протягом 10 хвилин, насолоджуватися стравою. Не панікувати, якщо "пощастило" спробувати поглинач на смак, це абсолютно безпечно.
Основні | |
---|---|
Виробник | ЇDLO |
Країна виробник | Україна |
Тип | Перші страви |
Упаковка | Дой-пак |
Термін придатності | 24 міс |
Рецепт приготування | Спосіб приготування: струсити та відкрити пакет, дістати поглинач, залити страву окропом 400 мл, ретельно перемішати, закрити замок на пакеті та зачекати протягом 10 хвилин, насолоджуватися стравою. Не панікувати, якщо "пощастило" спробувати поглинач на смак, це абсолютно безпечно. |
- Ціна: 155 ₴